Tapasrestaurant Knokke

Welkom bij Bar-celona, het gezelligste restaurant in Knokke!

Bij Bar-celona kan je genieten van een gezellige sfeer en heerlijke tapas, samen met een uitgebreid assortiment aan Spaanse wijnen. Kies je favoriete Spaanse wijn uit of ga voor een heerlijke huiswijn of verfrissende cava.

Als je op zoek bent naar een restaurant in Knokke, hoef je niet verder te zoeken. Bar-celona is gelegen op slechts 150 meter van de grote parkeerplaats van het treinstation van Knokke. Bovendien bevinden we ons in een groene zone, waardoor je kunt profiteren van een relatief voordelig parkeertarief, in vergelijking met andere delen van de badstad.

Of je nu op zoek bent naar een gezellige plek om te genieten van authentieke tapasgerechten of wilt ontspannen met een goed glas wijn, Bar-celona verwelkomt je met open armen. Onze vriendelijke en attente medewerkers zorgen ervoor dat je een geweldige culinaire ervaring hebt.

Kom langs in Knokke bij tapasrestaurant Bar-celona en dompel jezelf onder in de smaken en de sfeer van Spanje. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je een onvergetelijke avond te bezorgen!

Heerlijk en gezellig op restaurant in Knokke

Je feest organiseren bij Bar-celona?

We bieden we de mogelijkheid om privé feesten te organiseren in ons restaurant, dit zowel binnen als buiten. Of je nu een verjaardagsfeest, jubileum, bedrijfsevenement of een andere speciale gelegenheid hebt, wij staan klaar om jouw feest onvergetelijk te maken.

Het is belangrijk om tijdig te reserveren, zodat we de nodige voorbereidingen kunnen treffen om alle wensen te voldoen. Afhankelijk van de formule kunnen we groepen tussen 40 en 100 personen accommoderen. Uiteraard zijn ook kleinere groepen meer dan welkom voor een geslaagde feestelijke avond. Ons team zorgt voor een feestelijke setting, eventueel gecompartimenteerd afhankelijk van de hoeveelheid personen en de gekozen formule. We passen ons aan om de perfecte sfeer te creëren voor jouw gezelschap.

Laat ons weten wat jouw wensen zijn, en wij zullen ons uiterste best doen om aan al jouw verwachtingen te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw privé feest bij tapasrestaurant Bar-celona in Knokke te plannen. We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijke en feestelijke avond te creëren.

Reserveer een tafel